Fokozatosan csökkenek az eljutási idők a Bécs felől érkező járatok esetében

Fokozatosan csökkenek az eljutási idők a Bécs felől érkező járatok esetében. A nemzetközi, illetve EURegio vonatoknál még előfordulhat hosszabb menetidő, azonban előre láthatóan délre megszűnnek a baleset okozta késések.

Ausztriában történt baleset miatt a Bécs felől érkező vonatok közlekedése bizonytalan. Információnk szerint a baleset Wien Hbf. és Wien Meidling között történt csütörtök délután négy órakor. A vonatok Gramatneusiedl felé, kerülő útirányon át közlekednek.

Várhatóan csak akadozva fogadják Hegyeshalomtól a Budapestről induló nemzetközi vonatokat. Bővebb tájékoztatást nem adott az osztrák vasúttársaság. A vonatközlekedésről az osztrák vasút honlapján tájékozódhatnak.

Értesüléseink szerint a Bécs felől Budapestre tartó Hortobágy EuroCity 4 órát, a további két railjet vonat két, illetve másfél órát is késhet. Az adatok tájékoztató jellegűek. A Bécs felé közlekedő EC vonat utasai az RJ42 -es számú vonattal utaznak tovább, amely várhatóan 21:15-kor indul a hegyeshalmi határállomásról. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri.